KIDS

39Schermafbeelding 2014-06-30 om 22.35.31Elke namiddag kan je langskomen in ons fyxxilab!(www.fyxxi.be)

Tijdens de Gentse Feesten  (met uitzondering van zondag 21/7 en 28/7) richt eduCentrum vzw, in samenwerking met vzw Onder de draak, een mobiel kidslab in in de zaal boven café/restaurant De Abt in de Lange Kruisstraat 4 (zijstraat Sint-Baafsplein).

Iedere dag ontvangen we 2 groepen van 15 leerlingen tussen 7 en 12 jaar die we begeleiden in hands-on workshops.De groepen worden als volgt ingedeeld: 1e t.e.m. 3e leerjaar en 4e t.e.m. 6e leerjaar. (Let op: dit zijn de leerjaren waarin je kind(eren) tijdens het afgelopen schooljaar zat(en).)

 

toy-robotWe werken met apps op de ipad, we programmeren Robots, we 3D-printen, spelen muziek met fruit of groenten, of we gaan aan de slag met LEGO en sensoren! En zelfs nog zoveel meer… Kortom: plezier gegarandeerd!

We verwelkomen iedereen om 14u en de workshop is afgelopen om 16u30. De kostprijs bedraagt 15 euro en dient ter plaatse cash betaald te worden. Niet betalen = niet deelnemen
Er zijn slechts 15 plaatsen per groep per dag, snel zijn is dus de boodschap!

Schrijf je hier in!

 

Teken in op de nieuwsbrief van het Fyxxilab via http://www.fyxxi.be om op de hoogte te blijven van toekomstige initiatieven.
Meer info via fyxxi@educentrum.be

Op de slotdag voorziet DE DRAKENCLUB een speciaal optreden voor jullie!

14u00: PURE Dansschool
15u30: Urkie Purkie