Donderdag 25 juli

The Brewery: DJ Enko

  • door

All round DJ – adapts to all kinds of crowds with a nicely mixed blend of different types of music!

The Amazing Flowers

  • door

Een heuse partyband die ruim 10 jaar aan de weg timmert. Ze weten als geen ander wat U wil horen op de dansvloer, en waarop u wil loos gaan: disco, rock, pop en vette 90’s beats.

Patrick Cuyvers & Jan De Bruijn Bluesband ft. Jolien Thijs

PATRICK CUYVERS behoeft eigenlijk amper nog een introductie in Hechtel-Eksel en ver daar buiten. Toetsenvirtuoos bij uitstek en speelde met talloze bezettingen in binnen en buitenland. Als programmator Blues Peer festival en officieel Scabs bandlid kent Patrick de wereld van roots music dan ook door en door en daarom brengt hij voor Bagafest een formidabele band bezetting mee.
JAN DE BRUIJN, als oprichter van The Crew en The Gonnabee’z had hij reeds een toonaangevende rol in het internationale blues circuit van de jaren 80 en 90. Door heen de jaren ontwikkelt Jan zich als ware podium kunstenaar, een schitterende gitarist en uitstekend zanger, maar vooral een onvermijdelijke persoonlijkheid die de blues leeft en speelt. Hij deelde podia en studio met o.a. Calvin Owens & Johnny Copeland, maar ook met Jo Lemaire, Stef bos en onze eigenste Raymond v/h groenewoud.
JOLIEN THIJS met een mastergraad klassiek piano op zak kan Jolien ons enorm veelzijdig meenemen op muzikale ontdekkingen. Nora Jonas, Billy Holiday of Janis Joplin, met haar loepzuivere en veelzijdige stem doet ze alle genres leven. Jazzoline Orchestra, Three Shades of Blonde of als vocaliste bij The Scabs, Jolien is steeds verrassend en dat zal ze ook dit jaar zijn op Bagafest !

Switch Corona

  • door

Switch Corona is een 4-man sterke alternatieve rock coverband met een stevige live-reputatie. Een concert van deze kerels is steeds een intense belevenis en ontaardt telkens in een stomende rock-party. Power versies van rock klassiekers worden afgewisseld met smaakvolle uitvoeringen van bloedmooie songs en plezante meezingers, waarbij ze ook al eens de trekzak durven boven halen.
Met covers van Soundgarden, Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix, Rage Against the Machine, Killing Joke, Stone Temple Pilots, Editors, The Black Keys, TC Matic, enz laten ze geen enkel publiek op hun honger zitten.