Woensdag 24 juli

Tjeeventig

Coverband TJEEVENTIG brengt enkel muziek uit de jaren 70! Fun for everyone!

Jacky Jane

  • door

Vijf mensen, elk met hun eigen karakter, eigen levens, eigen sterktes, eigen stijl en eigen verlangens. En laat dít nu net de combinatie zijn die werkt bij Jacky Jane. Wat begon als coverband met Anne-Sophie (bas), Gunther (drums), Jurgen (gitaar-zang) en Kenneth (gitaar) is na de versterking door Pearl (zang) en Pascal (drums) verder uitgegroeid tot wat Jacky Jane nú geworden is.

Jacky Jane is een no-nonsense band die met heel veel goesting, liefde en passie werkt aan eigen nummers. De groepsleden nemen je graag samen mee in een verhaal van eerlijke muziek, rechttoe rechtaan ritmes, niet gladgeschaafd maar met respect voor de emotie. Teksten uit het leven gegrepen, stevige muziek, subtiele toetsen ….

Dit alles maakt Jacky Jane tot wat het vandaag is…

The Skyblasters

  • door

ELECTRIC POWER
De Gentse Skyblasters vieren hun 30-jarig bestaan en gaan elektrisch toeren met een opzwepende blend van reggae en wereldmuziek!
In uitgebreide bezetting spelen ze hun hits, nieuwe songs en klassiekers, dit allemaal onder het toeziend oog van Mr. President pdw.
Skyblasters doen het voortaan met elektrische gitaren, een nieuw blazers-trio, stomende Afrikaanse percussie, een flard toasting in a Rub-a-Dub style en produceren vurige, aanstekelijke songs.
Pompende beats verzekerd, zanger Eduard en toaster Prince Far Out hitsen zoals vanouds het publiek op! De Skyblasters zorgen voor sfeer en ambiance op ieder podium.
Foto: copyright Rudy Verbelen

Les Truttes: The People’s Party – Part 2

  • door

Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll!

Kortom, feest.