Music

Lapdogz

  • door

You’re not familiar with LAPDOGZ?
That’s normal. It’s a brandnew band around Kurt Burgelman (Biezebaaze, Partie Party, …) with musicians from both Belgium and Germany.
They’ve worked hard on their first album to be released in October 2018.
Lapdogz houses quite some musical experience.

KM Moed en Volharding Denderhoutem i.s.m. VLAMO

  • door

De harmonie bestaat uit een 60-tal muzikanten waarin alle klankkleuren en instrumenten vertegenwoordigd zijn. De huidige dirigent, Cary De Clercq, heeft de taak om de harmonie naar nieuwe muzikale hoogtepunten te leiden en de sfeer hoog te houden.

Met de nodige “Moed en Volharding” kan dit niet mislukken!

Tribute Amy Winehouse

Back To Amy is een heuse band die een uitstekende remake van een concert van Amy Winehouse naar het podium brengt. Op het hoogtepunt van Amy’s carrière gaf zij prachtige concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder Jazz, soul, R&B en Reggae. Om deze legende te coveren moet je wel heel wat vocale kracht in huis hebben. Een stem en présence die het origineel zo dicht mogelijk benaderen. De zangeres die deze eigenschappen in huis heeft en live kan uitvoeren is Back To Amy’s blikvanger Andréa Wielockx. Deze zangeres laat Amy als het ware terug tot leven komen met nagenoeg zo’n zelfde speciale stem en aparte zangstijl. Zelfs haar looks en bewegingen doen denken aan de eens zo populaire zangeres.

Fernant Zeste

  • door

Een indie blues / bluesy singer songwriter uit Gent. Al bijna 8 jaar op weg, in heel Europa.

Birthe & Band

  • door

Jong talent dat originele bewerkingen van covers met een jeugdig enthousiasme brengt. (Queen, Led Zeppelin, Amy Winehouse, …)

The Amazing Flowers

  • door

Een heuse partyband die ruim 10 jaar aan de weg timmert. Ze weten als geen ander wat U wil horen op de dansvloer, en waarop u wil loos gaan: disco, rock, pop en vette 90’s beats.

Patrick Cuyvers & Jan De Bruijn Bluesband ft. Jolien Thijs

PATRICK CUYVERS behoeft eigenlijk amper nog een introductie in Hechtel-Eksel en ver daar buiten. Toetsenvirtuoos bij uitstek en speelde met talloze bezettingen in binnen en buitenland. Als programmator Blues Peer festival en officieel Scabs bandlid kent Patrick de wereld van roots music dan ook door en door en daarom brengt hij voor Bagafest een formidabele band bezetting mee.
JAN DE BRUIJN, als oprichter van The Crew en The Gonnabee’z had hij reeds een toonaangevende rol in het internationale blues circuit van de jaren 80 en 90. Door heen de jaren ontwikkelt Jan zich als ware podium kunstenaar, een schitterende gitarist en uitstekend zanger, maar vooral een onvermijdelijke persoonlijkheid die de blues leeft en speelt. Hij deelde podia en studio met o.a. Calvin Owens & Johnny Copeland, maar ook met Jo Lemaire, Stef bos en onze eigenste Raymond v/h groenewoud.
JOLIEN THIJS met een mastergraad klassiek piano op zak kan Jolien ons enorm veelzijdig meenemen op muzikale ontdekkingen. Nora Jonas, Billy Holiday of Janis Joplin, met haar loepzuivere en veelzijdige stem doet ze alle genres leven. Jazzoline Orchestra, Three Shades of Blonde of als vocaliste bij The Scabs, Jolien is steeds verrassend en dat zal ze ook dit jaar zijn op Bagafest !

Tjeeventig

Coverband TJEEVENTIG brengt enkel muziek uit de jaren 70! Fun for everyone!

Jacky Jane

  • door

Vijf mensen, elk met hun eigen karakter, eigen levens, eigen sterktes, eigen stijl en eigen verlangens. En laat dít nu net de combinatie zijn die werkt bij Jacky Jane. Wat begon als coverband met Anne-Sophie (bas), Gunther (drums), Jurgen (gitaar-zang) en Kenneth (gitaar) is na de versterking door Pearl (zang) en Pascal (drums) verder uitgegroeid tot wat Jacky Jane nú geworden is.

Jacky Jane is een no-nonsense band die met heel veel goesting, liefde en passie werkt aan eigen nummers. De groepsleden nemen je graag samen mee in een verhaal van eerlijke muziek, rechttoe rechtaan ritmes, niet gladgeschaafd maar met respect voor de emotie. Teksten uit het leven gegrepen, stevige muziek, subtiele toetsen ….

Dit alles maakt Jacky Jane tot wat het vandaag is…