Dinsdag 23 juli

Magnet Party Cover Band

Magnet Party Coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen. Dit doen we met een gevarieerde twee uur durende show!

De Geest

  • door

De Geest is de Nederlandstalige band rond zanger-tekstschrijver Geert Vanloffelt. De singles ‘Maan’ en ‘Wereld’ behoren ondertussen tot het collectieve geheugen van de Radio2-luisteraar. Recent waren ook ‘Kwamzagoverwon’ en ‘Nacht’ goed voor een top 10- notering in de Vlaamse Ultratop 50. ‘Gisteren’, de voorlaatste single van deze Limburgse band, deed zelfs nog beter met een 3de plaats.
Ook de nieuwe single ‘Zeeland’ zit bij radio 2 weer in de hoogste rotatie.
Het debuutalbum van De Geest dat in november 2017 verscheen werd zeer goed onthaald en het kampeerde de hele maand december in de top 30 van de best verkopende Belgische albums. Ook de eerste releaseconcerten waren telkens een groot feest, mede dankzij de nieuwe liveband en de enthousiaste aanhang. Hun intense concerten zijn steeds een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden!

The Brewery: Les Mecs Eclectics

  • door

Dj Les Mecs Eclectics stands for energetic live mixing and creating the craziest possible atmosphere on the dancefloor.

With over 20 year of experience, they’re able to move any kind of crowd: urban, dance, EDM, drum&bass, indie, trap, rock, 90’s, 80’s, …

Expect the most surprising mix of any kind genre of music has to offer.

Pure 4 Fun

  • door

Alleen voor d’amuzeleute, het klinkt geef toe beter in het Engels. Bovendien onderschatten ze zich zelf: van rustig tot uitbundig, het moet kunnen voor zij die de namiddag willen afronden en de nachtuilen die zich opmaken.

Christoff

  • door

We hebben al donderdag = veggie-dag en vrijdag = visdag. En op Sint-Baafs geldt: dinsdag = schlagerdag. Waar zijn die handjes? Christoff, koning van Schlagerland en goed voor de langste Polonaise!