Zondag 21 juli

Willy Sommers

De jaren ’10 en de volgende 10 jaren
Want voor wie terugkijkt, tekenen de jaren ’70, ’90, de oneven decennia dus, de topjaren voor Willy Sommers. Wie vooruitkijkt, kan dat evenwel met het grootste vertrouwen doen. Want ook de oneven jaren ’10 van de nieuwe eeuw start Willy Sommers als vanouds helemaal aan de top met een trio nummer 1-hits: Vogelvrij, Een wonder van een vrouw, Liefde voor altijd.
Radio 2 en Sabam vereeuwigen de zanger Willy Sommers in De Eregalerij voor “een leven vol muziek”, muziekzender Anne zet hem al evenzeer in de bloemetjes met hun carrière-award, en er komt een memorabel jubileumconcert (40 jaar aan de top!) in het Kursaal van Oostende.
En dat laatste groeit uit tot een jaarlijkse traditie.
Ongetwijfeld minstens goed voor de volgende tien jaar.

De Wilfrieds en Moaten

Twee broers, Hans en Hein, vormen samen “De Wilfrieds”, zoons van… De ene speelt gitaar en zingt, de ander speelt contrabas. Ze laten zich, als de gelegenheidzich voordoet, versterken door hun Moaten. Dit zijn stuk voor stuk zeer goede muzikanten, een drummer, een cellist, enkele gitaristen, een accordeonist, een pianist, … Alles kan! Ze brengen gekende tijdloze nummertjes op een verrassend eigen en akoestische wijze. Van Bowie over The Beatles tot U2 en zelfs Nirvana, enkele Vlaamse nummertjes worden ook niet geschuwd. Kortom, voor uw feest, receptie of festival een ware aanrader!

Harmonieorkest De Pinte en gast Sioen i.s.m. Vlamo

  • door

HARMONIEORKEST DE PINTE staat garant voor een optimale begeleiding van enthousiaste muzikanten uit de brede regio rond De Pinte.

Vanuit onze muzikale passie willen we iedereen de kans bieden om hun hobby in de meest optimale omstandigheden te beoefenen binnen een dynamisch harmonieorkest.

Wij hechten bijzonder veel belang aan het vriendschappelijke karakter van het orkest. Daarom wordt op geen enkele wijze onderscheid gemaakt tussen leeftijd, herkomst, geslacht of religie.

… EN MET SUCCES !

Door die bewuste visie, staat HODP al jarenlang garant voor een hechte groep! Van jong tot minder jong. Van onervaren jonkie tot oude rot in ’t vak … iederéén vindt zijn plekje in de HODP!

The Brewery: Tous les deux

  • door

Onder de stralende zomerzon van 2012 kwam Tous Les Deux, een collectief van twee Wetterse deejays met een klassieke muziekopleiding in de vingers, aan de oppervlakte door het tot residents te schoppen bij het ‘Route Du soleil’ reisconcept en tevens niet onopgemerkt bij ‘MNM Start To DJ’ te passeren.

Later passeerden passeerden ze op geregelde basis in de Vooruit Gent, speelden ze sets in Factor Brugge en bemachtigden ze plekjes in de line-up van festivals als Elements Festival en OutsiderZ. Diverse livesets en mixtapes werden afgevelerd bij Studio Brussel en MNM.

Heden ten dage overtuigen ze met hun vlotte mix van Urban, House en alles ertussenin de publieke opinie telkenmale van hun kunnen. Door het beste van elk genre te combineren slagen ze er keer op keer in om een verrassende, energieke en stomende set af te leveren.

Sinds het voorjaar van 2018 zwaaide één van de muzikale partners wegens andere levensdoelen af bij Tous Les Deux, waardoor Giles voortaan alleen de parties afschuimt.

Closing Time

  • door

Trio’s bestaan uit drie eenheden, in dit geval drie Expo-58-ers. Eigenzinnig maar fijn besnaard, een welgekomen luistermoment.