Tijdloos het laatste Feestenweekend in

  • door

We begonnen vandaag met aanstormend talent uit het Popcollege en na wat we vandaag zagen kunnen we gerust zeggen dat we van deze jongens en meisjes nog zullen horen in de toekomst.

Daarna werden de groovy elektro sounds verzorgd door Mask, met hun retro decorĀ en strak in het pak klopte het plaatje volledig. Van groovy sound naar stand-up pop uit Nederland, het lijkt een grote stap, maar dat was het absoluut niet. De Coronas lieten het publiek met leuke interventies actief meegenieten van hun show. Dat loonde, want naarmate de show vorderde werd steeds luider meegezongen.

Een leuk concept dat zeker voor herhaling vatbaar is! Toen de Coronas het podium ruimden wist iedereen hoe laat het was. In sneltempo werd de draaitafel van Dirk Stoops neergepoot. De Tijdloze Party zette het Sint-Baafsplein vanaf de eerste beat in vuur en vlam. Hits uit de voorbije decennia werden naadloos aan elkaar geregen tot een knallend geheel.

Deze nacht werd het laatste weekend van de Gentse Feesten ingezet, maar het Sint-Baafsplein geeft er nog 2 dagen en nachten een stevige lap op! Tot morgen!